Nieuws overzicht

EVEN VOORSTELLEN

Geplaatst: 25-01-2018

 

Even Voorstellen

Hallo allemaal,

Wij zijn Richard en Carmen en nemen in Januari 2018 het stokje over van Jan en Gerrie.
Op het moment dat wij voor het eerst op de camping kwamen waren wij opslag verliefd. Ten eerste door de prachtige omgeving en ligging van de camping en ten tweede door de mogelijkheden voor de horeca.
Wij zijn in Oktober 2017 terug gekomen uit Italië waar wij 7 maanden een camping aan het Gardameer hebben beheerd. Op ons bootje dobberend vroeg ik aan Richard: En hoe vind je het hier? Waar hij op zijn beurt zei: Ja kei heet! En daar tot de conclusie gekomen dat we het camping leven heerlijk vinden maar wel in ons eigen mooie landje.
Bij terugkomst kwam al snel de Hoge waard op ons pad. In gesprek met de eigenaar kwam er een samenwerking tot stand. Richard als beheerder en Carmen als gastvrouw horeca. Richard heeft voorheen bij defensie gewerkt als brandweerman en Carmen heeft diverse functies gehad in de horeca en groothandel.
Wij hebben enorm veel zin om te beginnen! In Januari begint de verbouwing van de kantine, de ruimte gaat voor diverse doeleinden gebuikt worden. Er komen meer activiteiten voor jong en oud. het menu word aangepast en uitgebreid en het interieur vernieuwd.
Ook verheugen wij ons op de kennismaking met de gasten van de camping en hopen jullie te mogen ontvangen met de opening van Restaurant de Hoge waard.
Wij wensen jullie een prachtig 2018!