+31 (0)416 693 776 |
Terug naar overzicht

Patrijs L2

Prijs: € 35.000,00
Aantal slaapkamers: 2

 

Onderhoudsarme Hoogwaardig gebouwd Chalet op watersportcamping aan de Maas.

 
Breedte - 4 m, lengte - 11 m, hoogte - 3,5 m. Woonoppervlak 44 m². Plafond binnen - 2,3 m.
Het totale perceeloppervlak is 130 m².

1 woonkamer, 2 slaapkamers, 1 badkamer. 

De recreatiewoning heeft een woonkamer met openslaande deuren naar de sfeervolle tuin, waar u vanaf een beschut terrasje een doorzicht hebt op het water en de langsvarende boten. Aan de woonkamer grenst een open keuken. U heeft twee slaapkamers tot uw beschikking: één ruime met lits jumeaux en inbouw kledingkast en een kleinere met stapelbed. In de fraai betegelde badkamer vindt u een toilet, wastafel en douche. Wat opvalt zijn de hoge plafonds en grote deur(kozijnen) waardoor een ruimtelijk en tegelijk huiselijk beeld ontstaat. Tenslotte kunt u uw spullen en fiets opbergen in de schuur met elektra en buitenkraan.

Watersportcamping De Hogewaard in Andel wordt gekenmerkt door rust en gemoedelijkheid. Men kan een ligplaats huren in de jachthaven. De omgeving is landelijk en nodigt uit tot het maken van fietstochten over de dijken. Vlakbij ligt slot Loevestein, gelegen in een schitterend vogelrijk gebied met mooie wandelroutes.

Op 50 meter lopen vanaf het huisje is een zandstrand met veilig zwemwater en een ligweide.

Ook in het hoogseizoen is het rustig en kunt u volledig ontspannen.

Camping het gehele jaar toegankelijk. Plek op de camping: Patrijs L2 (L2 betekent tweede van links)
Vraagprijs: € 35.000,-

Interesse? Bel of e-mail voor info naar Simon tel. 06-83568035, S.S.Damstra@gmail.com Ik ben de zoon van de adverteerder. Ik sta u graag ten dienst. 

 

Informatie aanvragen